avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită scutire impozit cladire
Discuție deschisă în Executare silită

scutire impozit cladire

conform art. 456 lit. p) beneficie de scutire de impozit pe cladire si teren in calitate de militar participant la actiuni militare in afara teritoriului national.
Am depus cerere de scutire de impozit pentru 2016, 2017 si 2018 si acum, in februarie 2018 m-am trezit cu poprire de la executor al Primariei Zalau... intradevar cand am cumparat apartamentul in 2007 eram trecuti pe act atat eu cat si sotia, dar in 2013 am divortat iar ea si-a relaut numele dinainte de casatorie.
Pana acum impozitul nu a venit defalcat, iar acum imi ia mie bani pentru cota ei.... ce sa ma fac?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:50, 13 Martie 2018
Si spuneti ca desi ati anuntat la primarie ca ati divortat in 2013 cu toate acestea v-au executat silit pe dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri si terenuri pentru militar veteran gaskoe gaskoe Buna ziua Sunt Militar Veteran ca urmare a participarii in mai multe actiuni militare in strainatate. Detin toate documentele (legitimatie veteran, ... (vezi toată discuția)
Plata impozit la primarie Dragomiralex Dragomiralex Buna ziua O intrebare referitoare la plata impozitului Eu sunt cadru militar si am scutire de impozit conf. art. 2, lit. a) din OUG nr. 82/2006 si a codulu ... (vezi toată discuția)
Impozite cote parti cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua, Pentru un bun imobil dobandit pe numele sotiei in timpul casatoriei noastre pot beneficia de scutire de impozit in cota de 50% cf. Cod Fiscal ... (vezi toată discuția)