Va multumesc pentru raspuns, dar nu se poate actiona in justitie pentru faptul ca nu am primit nicio instiintare, somatie...nimic? Cand se plateste impozitul pe casa iti vine acasa hartia.
Buna ziua,
Familia mea (tatal meu, pensionar) detine un teren agricol pentru care timp de 2 ani nu a primit nicio instiintare de plata a impozitului. Cand ne-am interesat noi, in prezent, ni s-a spus ca avem de plata 7000 de lei (impozitul pe an fiind in jur de 1200, restul penalitati). Se poate face ceva sa platim numai impozitul?
Orice sfat este foarte aperciat.
Va multumesc
Buna seara,
Sunt angajata pe perioada nedeterminata la o institutie care se pare ca se va desfiinta. Momentan sunt in concediu de cresterea copilului, fiind mama singura a unui copil de un an si jumatate (nu beneficiaza de pensie alimentara). Imi puteti spune, va rog, daca am ceva drepturi?
Va multumesc.
V-as fi indatorata daca ati face putina lumina in cazul meu. Sunt mama unui copil de 1 an si jumatate, tatal avand dubla cetatenie, romana si vest europeana. Copilul nu a fost recunoscut. Intrebarea este, il pot da in judecata pentru stabilirea paternitatii si a pensiei alimentare fara ca el sa aiba vreun drept asupra copilului? Ar obtine si copilul dubla cetatenie? Multumesc mult.