avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare mama singura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare mama singura

Buna seara,
Sunt angajata pe perioada nedeterminata la o institutie care se pare ca se va desfiinta. Momentan sunt in concediu de cresterea copilului, fiind mama singura a unui copil de un an si jumatate (nu beneficiaza de pensie alimentara). Imi puteti spune, va rog, daca am ceva drepturi?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil fara indemnizatie carmenmadgearu carmenmadgearu Buna ziua, sunt angajata cu un contract de munca pe perioada nedeterminata din septembrie 2000 si mai am un contrcat de munca pe perioada determinata, cu ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediul de crestere a copilului florinote florinote pe 7 aprilie copilul meu implineste 2 ani si trebuie sa revin printr-o cerere la serviciu. de acolo mi s-a spus ca nu pot sa ma primeasca la vechiul loc de ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate iutu iutu buna seara tuturor!sunt membru nou pe forum si am o intrebare: sotul meu poate intra in concediu de crestere a copilului daca in prezent plateste pensie ... (vezi toată discuția)