buna seara tuturor!sunt membru nou pe forum si am o intrebare: sotul meu poate intra in concediu de crestere a copilului daca in prezent plateste pensie alimentara?momentan pensia i se trage automat din salar, intr-un procentaj de 20 % din salar.in cazul in care poate intra in concediu prenatal, cum si cat va plati pensia celuilalt copil?va multumesc anticipat! o seara placuta !
Daca sotul dvs. inregistreaza venituri impozabile anterior nasterii copilului timp de 12 luni , atunci va beneficia de indemnizatie crestere copil.
Odata cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil, poate face cerere micsorare pensie intretinere in instanta, avand in vedere ca in acel moment are doi copii.Pensia pt primul copil o poate trimite prin mandat postal.
multumesc frumos pt raspuns!mai am o singura intrebare?daca sotul ramane in concediu de crestere copil, din ce venit i se va calcula pensia alimentara pt primul copil (sper ca m-am facut inteleasa )? deci, acum avand salar, i se retrage automat din salar lunar, dar ramanand in concediu din ce venit
i se va calcula pensia alimentara?multumesc!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Drepturile familiei
crystyna80
sotul plateste pensie alimentara la o concubina din trecut in procentaj de 20%din venit.de 9 luni este in concediu de paternitate pentru cresterea copilului si ... (vezi toată discuția)