avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe teren agricol, am nevoie de ajutor, va rog
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe teren agricol, am nevoie de ajutor, va rog

Buna ziua,
Familia mea (tatal meu, pensionar) detine un teren agricol pentru care timp de 2 ani nu a primit nicio instiintare de plata a impozitului. Cand ne-am interesat noi, in prezent, ni s-a spus ca avem de plata 7000 de lei (impozitul pe an fiind in jur de 1200, restul penalitati). Se poate face ceva sa platim numai impozitul?
Orice sfat este foarte aperciat.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: NicoletaMd , utilizator 16:38, 31 Ianuarie 2011
Din pacate, penalitatile curg. Dar incercati o negociere, esalonare cu institutia, facand dovada imposibilitatii platii integrale, datorita veniturilor reduse. Altfel, riscati o executare silita.
Va multumesc pentru raspuns, dar nu se poate actiona in justitie pentru faptul ca nu am primit nicio instiintare, somatie...nimic? Cand se plateste impozitul pe casa iti vine acasa hartia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent penalitati intarziere si modalitati de anulare/reducere serban_o serban_o Buna ziua, As dori sa stiu valoarea istorica (procentuala) a penalitatilor de intarziere aferente unui impozit din venituri din chirii, pentru intervalul ... (vezi toată discuția)
Acordare pensie alimentara minor ioanadavid ioanadavid buna ziua,in cat timp se acorda pensia alimentara dupa castigarea procesului de custodie si pensie alimentara? (vezi toată discuția)
Datorii taxa habitat din 2003. prescriptie. ContSters69724 ContSters69724 Am primit in urma cu 2 saptamani o instiintare ca am de plata in jur de 2000 lei, taxa habitat si penalitati pentru perioada 2003-2009. Eu habar nu aveam ca am ... (vezi toată discuția)