avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate micusilvia

Activitate micusilvia

Am cumparat cu 7 ani in urma o proprietate formata din curte si gradina.Pe teritoriul curtii se afla o casa cu anexe.Sunt proprietar asupra gradinii si am drepturi de servitute asupra casei si anexelor din curte si drepturi de superficie asupra terenului curtii.In acelasi timp primaria,proprietar al terenului curtii, prin decizie judecatoreasca a fost obligata de a mi da dreptul de acces la gradina deoarece exista doua numere top:unul pentru curte ,altul pentru gradina.In acest caz,in conditiile in care eu vreau sa cumpar terenul apartinand curtii sunt obligat sa cumpar si suprafata de teren care a fost stabilita de lege ca acces la gradina a carui proprietar sunt?Sunt obligata sa cumpar si aceasta suprafata care nu este dezmembrata din topul curtii,aceasta fiind o suprafata de 3 metri latime cu 56 metri lungime?Aceasta situatie influenteaza pretul de cumparare?
Exista facilitati de cumparare a terenului(legate de pret),avand in vedere k prin aceasta suprafata care are un numar top se face accesul la alta suprafata cu un alt numar top aflat in proprietatea mea?
Răspuns la discuția Dreptul de servitute
Refacerea acoperisului in totalitate,refacerea tencuielilor interioare si exterioare.
Ce acte sunt necesare pentru a renova un imobil,proprietate personala,la care ai drept de servitute, aflat pe terenul proprietatea primariei ?
Avand dreptul de superficie si servitute asupra unei case si a terenului aferent, aflate in proprietatea primariei,in ce conditii pot cumpara acest teren?