avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de servitute

Ce acte sunt necesare pentru a renova un imobil,proprietate personala,la care ai drept de servitute, aflat pe terenul proprietatea primariei ?
Cel mai recent răspuns: micusilvia , utilizator 11:27, 27 Decembrie 2010
In ce consta "renovarea " ?
ca sa renovati nu va trebuie niciun fel de act.renovarea face parte din categoria actelor de administrare.
Buna seara .
Sau de conservare ?
Marius Bote .
Refacerea acoperisului in totalitate,refacerea tencuielilor interioare si exterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard aflat, pe teremul meu, la limita dintre proprietati avovatnet avovatnet La limita proprietati dintre mine si vecinul din dreapta, din jurul anului 1980 se afla costruita o magazie (caramida) si un garaj (din tevi , OSM, Scandura) ... (vezi toată discuția)
Buna seara in urma cu multi ani am construit o copertina langa ... Gyongyi Băleanu Gyongyi Băleanu Buna seara In urma cu multi ani am construit o copertina langa casa acoperita cu fibra de sticla ondulata.in 2018 sub greutatea zăpezii a cedat și având ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie - amenajare mansarda in pod existent simona corina simona corina Buna ziua, problema mea consta intr-un certificat de urbanism pentru lucrarea -amenajare mansarda in pod existent- , in acest certificat mi se cere acordul ... (vezi toată discuția)