avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate cybertrust

Activitate cybertrust

Locuiesc intr-o casa corp comun cu alte 3 familii ,avand si servitute comuna. In partea de Est a locuintei mele exista un imobil corp comun cu constructia initiala unde locuieste de peste 50 de ani o familie( casa a fost cumparata ,noi fiind vechii chiriasi) care nu a adus imbunatatiri nici dupa cumpararea imobilului ,nici inainte.Fatada exterioara ,cat si cea interioara curtii sunt intr-o stare avansata de degradare cat si jgheaburile,burlanele.Servitutea comuna pe care si eu platesc impozit este ocupata cu arbusti,buruieni,acum cand ninge nu am unde sa arunc zapada. Cu respect va rog sa ma indrumati spre o cale legala de a rezolva aceasta problema
Am cumparat un imobil de la o institutie cu act de vanzare-cumparare ,achitand avans (intabulat,carte funciara pe numele meu) cu plata in rate. Poate fi contestat de catre vanzator?
Datorita unui litigiu de constructie pe hotarul proprietatii mele mi s-a pus in vedere de catre unul din angajatii vanzatorului ca pot fi contestat in instanta pentru dreptul de proprietate asupra terenului si constructiei in care locuiesc.
Detin act de vanzare-cumparare a unui imobil + teren aferent cu plata in rate si am primit avertizari ca poate fi contestat. Va rog sa ma lamuriti in aceasta problema foarte stringenta.