avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Convietuire in curte comuna.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Convietuire in curte comuna.

Locuiesc intr-o casa corp comun cu alte 3 familii ,avand si servitute comuna. In partea de Est a locuintei mele exista un imobil corp comun cu constructia initiala unde locuieste de peste 50 de ani o familie( casa a fost cumparata ,noi fiind vechii chiriasi) care nu a adus imbunatatiri nici dupa cumpararea imobilului ,nici inainte.Fatada exterioara ,cat si cea interioara curtii sunt intr-o stare avansata de degradare cat si jgheaburile,burlanele.Servitutea comuna pe care si eu platesc impozit este ocupata cu arbusti,buruieni,acum cand ninge nu am unde sa arunc zapada. Cu respect va rog sa ma indrumati spre o cale legala de a rezolva aceasta problema
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 20:32, 13 Februarie 2012
din continutul intrebarii nu se intelege ce calitate aveti dumneavoastra- de chirias????
daca am inteles bine - recomand sa ii spuneti problema ar fi de preferat ca proprietarul imobilului sa isi notifice vecinii cu privire la aspectele de care aminteati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtine condominiu, carte funciara comuna si servitutea apelor pluviale pierduta? Mircea Razvan Mircea Razvan Casa bunicii si a mamei a fost partial vanduta in 1981.S-a despartit prin pereti interiori in 2 apartamente.Terenul pe partea vanduta inclusiv cel de sub casa ... (vezi toată discuția)
Proprietati abandonate si acte de furt valeriandinu valeriandinu Mama mosteneste legal o proprietate - casa, curte, anexe, terenuri etc. - in mediul rural. Pe proprietatile vecine laturalnice acesteia (fata/spate) exista ... (vezi toată discuția)
Curatenie gradina coma4c coma4c Buna ziua, As avea o intrebare. La mine la bloc s-a organizat o curatenie in curte iar toti locatarii au fost chemati sa participe, iar in cazul in care nu se ... (vezi toată discuția)