ynocentta a scris:
De regula,in cazul actiunilor de curatenie a spatiului aferent imobilului de locuit in comun se dispune convocarea tuturor proprietarilor,iar in cazul persoanelor in etate,cele bolnave se dispune masura impunerii pe lista de plata a unei sume modice 5-10 lei
Sunteti amabila sa imi spuneti si mie cam cine dispune si cum stabileste acea suma modica? In baza carei legi?
Un bloc este ca o unitate militara? Flueira caporalul si percuteaza toti? Si cine nu percuteaza face 10 flotari?
Ca sa nu se inteleaga gresit. In blocul unde stau am fost ales presedinte, pro bono. Cei de dinainte aveau salariu. Eu nu am nevoie. Pe banii mei personali, am cumparat tot felul de flori, arbusti, gazon, am adus oameni sa le planteze, ce se face la astea. Vecinii mei s-au gandit sa asezoneze totul cu mucuri de tigari, resturi de mancare, tampoane intime, prezervative, chiloti ( da... pasiunea atinge cote maxime). Iarna, cand ninge, sunt doar putini cei care ies la dat zapada. Ies si eu desi, am o masina la care nu prea ar fi nevoie. Aceiasi vecini binevoitori trec nonsalanti ca si cum nimic nu s-ar intampla.
Si dvs spuneti ca cineva dispune sa iasa lumea? Si aia chiar ies? La noi, in Romania?