avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de proprietate cu act de vanzare-cumparare( ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de proprietate cu act de vanzare-cumparare( plata in rate,fara probleme de achitare a ratelor)

Detin act de vanzare-cumparare a unui imobil + teren aferent cu plata in rate si am primit avertizari ca poate fi contestat. Va rog sa ma lamuriti in aceasta problema foarte stringenta.
Cel mai recent răspuns: cybertrust , utilizator 20:58, 27 Decembrie 2010
Contestat!?!
Adica? Cine si ce v-a zis?
Oferiti mai multe detalii.
Datorita unui litigiu de constructie pe hotarul proprietatii mele mi s-a pus in vedere de catre unul din angajatii vanzatorului ca pot fi contestat in instanta pentru dreptul de proprietate asupra terenului si constructiei in care locuiesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cota indiviza apartament, danmarianpopescu danmarianpopescu Vreau sa cumpar o garsoniera si am intampinat urmatoarea problema. In contractul de vanzare-cumparare al vanzatorului scrie ca acesta a cumparat un apartament ... (vezi toată discuția)
Concesiune marianabratosin marianabratosin Buna ziua,am cumparat o casa cu teren de la proprietar care mi-a zis ca este in concesiune pentru 49ani,cand am facut actul de vanzare-cumparare am uitat de ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare apartament micam micam am un antecontract de vanzare cumparare al unui apartament in care vanzatorul nu se obliga decat sa-mi dea apartamentul. ceea ce a si facut dar are un litigiu ... (vezi toată discuția)