Buna ziua,am cumparat o casa cu teren de la proprietar care mi-a zis ca este in concesiune pentru 49ani,cand am facut actul de vanzare-cumparare am uitat de actul deconcesiune,acum cand am intrebat de acest act mi s-au pus niste conditii,adica sa mai platesc niste bani,eu nu mai vreau sa platesc nimic,intrebarea mea este cum pot obtine un duplicat si daca acesta exista?Multumesc
Tocmai asta este dilema ca nu stiu nici eu acum ce-am cumparat.La momentul cumpararii mi s-a spus ca este concesiune pe 49 de ani daca nu ma insel,fiind din scurt ca in ziua in care m-am mutat am facut si actul de vanzare cumparare am neglijat sa cer actul de concesiune,iar acum am fost la Primarie -urbanism sa cer o copie dupa actul de concesiune,in actul de vanzare cumparare nu se specifica nimic de concesiune iar inspectorul mi-a zis ca nu e concesiune,dar ca trebuie ca in vara sa platesc,ce?nu stiu,eu am platit impozit pe casa si curtea care o detin.Chiar nu stiu ce trebuie sa fac.Inspectorul mi-a zis ca trebuia sa fac un act de redeventa daca ar fi fost concesiune,proprietarul spune ca daca mai iau o bucata de pamant imi da act direct de proprietar,nu inteleg ce trebuie sa fac.Cartea funciara imi elibereaza mie persoana fizica acest act sau pot sa caut pe internet?Multumesc.Pot sa va spun ca am deja in buletin aceasta adresa..
Mergeti la CF si cereti un extras de informare sa vedeti ce regim are terenul. Daca este in concesiune sau nu.....Ce scrie in actul de vanzare cumparare?
Multumesc,persoana care ne-a facut actul de vanzare-cumparare este un avocat.Cartea funciara daca este vorba de un oras se gaseste la Primarie sa in Bucuresti?Multumesc
Cartea funciara
Floroba
Buna ziua ,
Doresc sa achizitionez un teren intravilan in Bucuresti si am facut la notariat cu vanzatorul o promisiune bilaterala de vanzare cumparare , ... (vezi toată discuția)