avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cartea funciara

Buna ziua ,
Doresc sa achizitionez un teren intravilan in Bucuresti si am facut la notariat cu vanzatorul o promisiune bilaterala de vanzare cumparare , deoarece vanzatorul nu avea scos de la primarie certificatul de urbanism .
pentru scoaterea certificatului printre altele a fost nevoie si de extras din cartea funciara .
Pe acest extras apare numarul cartii funciare , actual si cel vechi , dar cel vechi nu corespunde cu cel care este in contractul lor de vanzare cumparare si evident nici in antecontractul (promisiunea ) facuta de noi la notariat.
numarul cadastral este corect cel vechi se regaseste si in extrasul de carte funciara si in contractul lor de vanzare cumparare si in antecontact .
Va rog tare mult sa ma lamuriti in masura in care se poate .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Floroba , utilizator 12:23, 28 Iulie 2015
e posibil sa fie o eroare materiala .. si in acest caz sa fie nevoie sa va adresati BCPI pentru indreptarea erorii materiale.
Dar este posibil si ca in actul de cumparare al vanzatorului sa fie un CF si dupa cumpararea imobilului acesta sa se fi transcris in alt CF. Si poate cand dumneavoastra ati facut antecontratctul sa nu fi scos un extras cf si sa fi facut tinand cont de contractul cunparatorului.
Pentru mai multe va poate lamuri si notarul.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns .
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren extravilan sau intravilan? micron micron Buna ziua, Vreau sa va adresez urmatoarea intrebare. Doresc sa cumpar un teren care a fost trecut din extravilan in intravilan (cel putin asa sustine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am incheiat o promisiune de vanzare cumparare a unui ... MonicaGab MonicaGab Buna ziua, Am incheiat o promisiune de vanzare cumparare a unui apartament si la recomandarea notarului nu am solicitat notarea in cartea funciara. Ulterior, ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare-cumparare Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Doresc sa vand o casa. Cumparatorul imi va achita doar o parte din suma totala. De aceea,ne-am hotarat sa facem un precontract de ... (vezi toată discuția)