Buna ziua,am cumparat o casa cu teren de la proprietar care mi-a zis ca este in concesiune pentru 49ani,cand am facut actul de vanzare-cumparare am uitat de actul deconcesiune,acum cand am intrebat de acest act mi s-au pus niste conditii,adica sa mai platesc niste bani,eu nu mai vreau sa platesc nimic,intrebarea mea este cum pot obtine un duplicat si daca acesta exista?Multumesc
Si totusi... nici dv. nu stiti ce doriti: ba actulnde concesiune, ba vicii ascunse...
Mergeti la un avocat cu toate actele. Conteaza si data actului, data constructiei, data cand ati descoperit viciile... daca stati asa, va trec termene si tot si nu mai faceti nimic!
Multumesc frumos,nu sunt lamurita din punct de vedere juridic ce e cu aceasta casa,tot sunt invitata sa astept dar eu cand am dat banii nu m-a asteptat nimeni.Cred ca trebuia ca vanzatorul sa astepte banii si sa legalizeze acest imobil dar cumva trebuie sa clarific situatia.
Am fost la avocata care mi-a spus doua lucruri sa ma inteleg cu vanzatorul lucru pe care l-am si incercat de cand mi-au aparut primele probleme in casa si nu am ajuns decat la promisiuni care nu s-au rezolvat nici astazi dupa 2,6ani sau sa cer Ordinul Prefectului care sa-mi dea dreptul la proprietate pe casa si terenul aferent dar asta am inteles de la vanzator si de la Primarie ca este in lucru si eu pana atunci sa platesc impozitul care se impune.
Cartea funciara
Floroba
Buna ziua ,
Doresc sa achizitionez un teren intravilan in Bucuresti si am facut la notariat cu vanzatorul o promisiune bilaterala de vanzare cumparare , ... (vezi toată discuția)