Buna ziua,am cumparat o casa cu teren de la proprietar care mi-a zis ca este in concesiune pentru 49ani,cand am facut actul de vanzare-cumparare am uitat de actul deconcesiune,acum cand am intrebat de acest act mi s-au pus niste conditii,adica sa mai platesc niste bani,eu nu mai vreau sa platesc nimic,intrebarea mea este cum pot obtine un duplicat si daca acesta exista?Multumesc
Poate ati facut doar o promisiune de vanzare, deoarece un avocat nu poate atesta imobile ce contin teren, dar promisiuni de vanzare da, deoarece imbraca forma unor inscrisuri sub semnatura privata.
Este cert ca puteti solicita un extras de carte funciara pentru a va edifica asupra naturii juridce a acestui imobil.
Daca este un teren concesiona trebuie sa platiti primariei in fiecare an o taxa.
Cand am luat aceasta casa am facut 2 lucruri unul am fost la aceasta avocata si am facut un act de vanzare cumparare iar inainte sa ma mut am facut rolul la primarie de unde am primit un numar si un impozit pe casa cu teren in concesiune.La cartea funciara figurez numai eu de parca nu a mai existat nimeni inaintea mea,in concluzie pana la mine nu a mai platit nimeni,cert este ca eu am facut un act de vanzare cumparare pe un imobil nou existent pe teren cu bransament electric cuplat la stalpul de electricitate de nu stiu cine si de aici o intreaga poveste in sensul ca in afara de actele pe care eu le-am facut adica rol si act de vanzare-cumparare nu mai exista alte acte nici de constructie nici de bransament.Am primit amenda pentru furt de curent si pausal am facut actele care se cereau pentru contractul de furnizare de energie electrica cu contor si tot ce inseamna asta dar deja ma intreb daca nu este totul o ilegalitate daca eu ma pot considera proprietar pe o casa care are vicii ascunse adica bransament,act de vanzare cumparare,put forat stramb,ferestre termopane care nu se etanseaza cum trebuie peretii care se cojesc din cauze de neizolare corecta la fundatie sau undeva unde vin tevile de apa si calorifer,Dumnezeu mai stie daca eu pot sa mai continui asa sau ma duc in tribunal.Persoana de la care am cumparat este un escroc iresponsabil si periculos.Ma intreb ce sa mai fac in conditiile date?
Cartea funciara
Floroba
Buna ziua ,
Doresc sa achizitionez un teren intravilan in Bucuresti si am facut la notariat cu vanzatorul o promisiune bilaterala de vanzare cumparare , ... (vezi toată discuția)