avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate tasenelu

Activitate tasenelu

Vezi lg. 285/2010 art. 3 si mai ales Normele de aplicare cap. III pct. B.
Ai citit Normele de aplicare ? Mie mi se pare destul de clar. Tu ce intelegi?
Eu am mai intocmit cate ceva dar tu ce ai facut ?
Cereri scrise poti sa faci si tu ca nu te opreste nimeni.

si eu sunt interesat de ac. problema, dar cred ca trebuie sa se aplice prevederile Normelor de aplicare lg. 285/2010 la cap III, pct.B
Cei da la M. Muncii telefonic mi-au spus ca avem dreptul la acea salarizare.
Dar cand le-am cerut scris m-au trimis la Agentia Nationala a Functionarilor Publici.
Vechea tehnica de pasare a pisicii in curtea altuia.
Apropo stie cineva cum se aplica lg 285/ 2010 si Normele de aplicare in cazul functionarilor suspendati care sunt in curs de judecata. Are cineva ceva scris ca verbal Ministerul Muncii mi-a spus ca avem dreptul la salariul avut inaintea suspendarii, asa cum a fost si in 2010 conform lg 330/2009
proiectul de modificare a legii 188/1999 nici macar nu a fost discutat in sedinta de guvern se afla la Directia Pregatire Sedinte de Guvern tel.021/3143400 de unde mi s-a comunicat ca se pot da relatii. Rugati-l pe dl. Marica sa va dea informatia exacta si apoi pe forum sau intrebati direct dvs. Eu v-am dat informatia exacta , daca va intereseaza actionati. Daca si eu voi afla ceva voi scrie pe forum.
multumesc
au aparut normele la lg285/2010
vezi MO 48/19.01.2011
Informatia dvs. este falsa . Si eu sunt interesat de acest lucru dar nu se confirma nimic din ceea ce scrieti dvs.
cel mai bine ar fi sa verificati sursa si dupa aceea sa cereti lamuriri.
multumesc.
dar era vorba de art 86 din legea 188/1999 despre care cineva a afirmat ca s-a modificat , dar nu aputut da detalii
In lg 285/2011 la art 3 se mentioneaza: de prevederile art 1 si 2 beneficia si functionarii ale caror raporturi de serviciu sunt suspendate conf. legii si care
si-au reluat activitate in anul 2011
Ce se poate intelege despre functionarii suspendati si care nu-si reiau activitatea in 2011?
Conf. lg. 330/2009 aveau dreptul la o indemnizatii toti cei suspendati.
Cum se va aplica acum? Stie cineva sa dea un raspuns sau este un subiect care nu afecteaza prea multe persoane?
Va rog sa-mi spuneti in ce act normativ au aparut modificari la lg 188/1999 cu data de 01.01.2011
multumesc pt raspuns
legea 264/2010 nu prevede modificare art. 86 din lg 188/1999 cu privire la functionarii publici susupendati din functie. Proiectul de modificare a fost cerut de ANFP. Care o fi stadiul?