Sporul de vechime intră în calculul pensiei? Menționez că sunt pensionat din 2017, pe fișa de calcul apare o rubrică cu spor de vechime și procentele aferente pentru diferite perioade,dar fără sume concrete.
Fiul meu lucreaza in Germania si lunar imi trimite prin banca 500 euro. A solicitat de la statul german rambursarea unei parti din impozitele platite acolo ,datorita faptului ca ma intretine. Un cunoscut de la Deloite i-a spus ca trebuie sa depuna o adeverinta din partea unei autoritati din România ca sunt in intretinerea lui. Cine poate elibera o astfel de adeverinta ? Mentionez ca am o pensie de limita de varsta de 1002 lei si nu mai am alte venituri.
Din 20 august nu mai primesc seara selectia cu cele mai interesante discutii din forum. S-a impus vreo restrictie cumva ? Pentru mine era un moment asteptat in fiecare seara......
ciubotarudan
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Stagiul total de cotizare realizat : 36 ani 0 luni 14 zile ,din care : in conditii normale de munca : 13 ani 5 luni 29 zile ; in gr.II ( Legea nr. 3/1977) : 10 ani 2 luni 0 zile ;stagiu aferent grupei : 2 ani 6 luni ; perioade asimilate :9 ani 10 luni 15 zile .