Sunt o mama in varsta de 36 de ani si am o fiica de 15 ani. Sunt casatorita de 16 ani cu sotul meu. La varsta de 7 ani a ficei mele m-am desparit de sotul meu, dar nu am divortat pentru ca nu am avut banii pentru a putea divorta, iar tatal ei nu vroia si nu vrea nici acum sa divorteze. Fiica a ramas cu mine, doar mergea la tatal sau sfarsiturile de saptamana si vacantele. Si-a continuat studiile in judet unde mi-am gasit de lucru pentru ca sai ofer o viata mai buna. Cand fiica mea a inplinit 9 ani am decis sa plec in Spania cu sora mea si fiica mea a ramas cu bunicii ei. Am vrut sa o duc cu mine dar tatal ei nu a lasato. M-am intors dupa un an si am ramas cu ea pana la varta de 11ani. M-am intors in Spania cu fiica mea pentru ca tatal sau a semnta. A continuant sudiile in Spania. A comunicat si comunica cu tatal sau prin telefon. Sa reintors in Romania dupa 3ani. In vacanta doar 3 saptamani. Si-a vizitat tatal. Mi-a facuta o imputernicire pentru ca sa o scot din tara. Continua studiile aici in Spania pot sa dovedesc ca de cand m-am despartit de el fiica mea sta cu mine si nu mi-a platit si nu-mi plateste nimic.
Si intrebarile mele ar fi:
-As dori sa divortez in 2011 si cat dureaza divortul?
-Cum pot sa-mi castig custodia fetei? Si cat dureaza ?
-Trebuie sa fie fiica mea in tara pentru preocesul de custodie?
-Este complicat un proces de divort?
-Intra ceva legi de divort in 2011?
Va multumesc. Astept raspunsurii!!! Nu doresc de moment sa dicut cu un avocat doar vreau raspunsurii petru a sti ce sa fac!!
El se afla in Romania in Bucuresti exact cum am mai spus si in text. A fost extradat acum 20 sau 21 de zile. Iar Audiencia Nacional din Spania ia garantizat ca va avea un proces in Romania. Are acte ca sa demonstreze ca ii e garantizat un proces.