avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... EXTRADAREA!¡¡!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

EXTRADAREA!¡¡!!

Buna seara!! In 2003 pretenul meu a falsificat chitante la firma unde lucra. Firma era impartita in doua . Lucra ca agent. Transporta marfa.. A avut un proces din 2003 pana 2005. Si a primit 3 ani si 2 luni pentru suma de 3000 euro. Dar el a plecat din tara petru ca sa faca bani ca sa platesca datoria. In 2009 la sfarsit si-a angajat o avocata sa-i faca un recurs dar pretenul meu ia lasat dovezile toate cum ca platit suma si ca firma unde lucrase nu mai vrea nimic de la el. Dar avocata nu a prezentat dovezile la preoces. Si pretenul meu a mentinut contactul cu ea si a platito. Avocata ia spus ca nu se mai poate face nimic si ca nu se poate intoarce in Romania. Acum 3 luni a venit politia din Spania si la arestat pentru suma de 899euro din cauza ca partea cealata sa defintat si trebuie platit la finante. Dar el platise suma dar unde trebuia inregistrata nu a fost inregistrata. . Dupa 3 zile a avut preoces si lau lasat in libertate dupa o luna a venit inca o data si la arestat petru ca Romania il cerea. A stat 16zile aici in Spania si dupa acea lau extradat in Romania. Acum se afla la Bucuresti si are 20 zile. A avut o comisie si nu stiu pentru ce e comisia si ia dat SEMIDESCHIS(Ce inseamna?). Trebuie sa-l trimita la Timisoara si dupaia la Arad. Cat timp dureaza ca sa-l trimita? Si poate sa aiba un preoces daca Audiencia Nacional din Spania ia garantizat un proces in acte?
Va multumec... Astept raspunsurii!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:55, 30 Decembrie 2010
Vorbiti cu avocata.
Imi vine greu sa cred ca nu a depus dovezile in instanta.
Daca nu a fost la proces si-a riscat libertatea...desi daca se achita prejudiciul avea sanse la suspendare daca nu avea antecedente penale sau nu era recidivist.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Vorbiti cu avocata.
Imi vine greu sa cred ca nu a depus dovezile in instanta.
Daca nu a fost la proces si-a riscat libertatea...desi daca se achita prejudiciul avea sanse la suspendare daca nu avea antecedente penale sau nu era recidivist.

Semideschis se refera la regimul de detentie in penitenciar.
Cele pe care dvs le relatati ,le relatati stiind ca s-au achitat banii,sau le relatati din cele descrise de prietenul dvs ?
Din cate am inteles prietenul dvs este arestat si asteapta procesul.
Va fi transferat de la Bucuresti la penitenciarul locului unde se va desfasura procesul si probabil ca va ramane in acel loc pana procesul se va termina.

stiu ca a achitat suma. Am lucrat impreuna ca sa faca banii ca sa trimita. Va multumesc de raspuns.
Din ce ziceti nu rezulta clar daca s-a admis cererea de extradare desi spuneti ca va fi transferat in Romania.
Daca s-a admis cererea de extradare va fi trimis in Romania.
Ce solutie a pronuntat instanta spaniola?
El se afla in Romania in Bucuresti exact cum am mai spus si in text. A fost extradat acum 20 sau 21 de zile. Iar Audiencia Nacional din Spania ia garantizat ca va avea un proces in Romania. Are acte ca sa demonstreze ca ii e garantizat un proces.

Alte discuții în legătură

condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare - durata judecare DEEA_BEST DEEA_BEST Buna !Doresc sa stiu in cat timp pot afla daca o cerere de contestatie in anulare a fost aprobata in principiu sau respinsa!In exemplul meu a fost trimisa de ... (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)