Buna !Doresc sa stiu in cat timp pot afla daca o cerere de contestatie in anulare a fost aprobata in principiu sau respinsa!In exemplul meu a fost trimisa de catre avocat azi 21 martie 2013 pentru un prieten de-al meu care a fost extradat asta din tara in care se afla !Astept cat m-ai multe raspunsuri! Multumesc!
Nu este prevăzut un termen , însă , dacă instanţa care examinează admisibilitatea în principiu a contestaţiei în anulare constată că sunt întrunite condiţiile pentru admisibilitate, admite cererea în princpiu şi dispune citarea părţilor interesate.
Multumesc pentru raspuns!Acest prieten se afla in arest de ieri urmand saptamana viitoare sa fie transferat la penitenciarul din judetul din care este!De accea ma interesa daca este posibil sa se ia o decizie pana saptamana viitoare si sa se suspende hotararea definitiva fixandu-se un termen pentru judecarea contestatiei!Ma gandeam k exista posibilitatea sa nu m-ai ajunga nici macar sa vada cum este un penitenciar in interior!
Multumesc!
Buna ziua tuturor!Va rog sa ma lamuriti si pe mine!Am aflat ca amicul meu se afla in arestul politie sectorului 2 Bucuresti dupa ce a fost extradat!Familia amicului meu a vorbit cu un angajat al politie pentru a afla m-ai multe detalii ,mai exact mama amicului meu careia i sa comunicat k saptamana viitoare o sa il trimita acasa!Are de executat o pedeapsa de 2 ani si 6 luni!E posibil sa fie trimis acasa?Au intrebat-o pe mama lui daca il primeste acasa!Ce inseamna acest lucru?Si-au batut joc de saraca femeie sau poate fi adevarat?Multumesc!Astept parerile voaste!
Buna tuturor!Va rog sa imi spuneti ce inseamna atunci cand apare o contestatie in anulare-recurs inregistrata si apare data termenului de judecare iar la parti apare scris k nu exista parti in acest dosar!
Multumesc! ASTEPT RASPUNS!