avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se aduce un urmarit international?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se aduce un urmarit international?

Buna ziua.

As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in Bucuresti.As vrea sa merg la ea , dar nu stiu unde este retinuta ,nu am idee ...Ma puteti ajuta sa imi dati informatii ?Exista un loc special sau este posibil sa fie la Rahova sau Jilava?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:24, 8 Februarie 2014
din cate stiu eu sunt depuse la rahova sau jilava apoi va fi transferata la un penitenciar din apropierea localitatii de domiciliu , penitenciar care are sectie de detinere pentru femei.
daca sunteti ruda va puteti adresa la administratia nationala a penitenciarelor .
Din cate m-am interesat cetatenii extradati se depun in arestul politiei capitalei pana se intocmesc formele de depunere in penitenciar.pt barbati depunerea ar fi la rahova primele 21 de zile dupa care o comisie stabileste locul si regimul de detentie.
In cazul femeilor ar trebui sa le depuna la penitenciarul Targsor,singurul cel mai apropiat de bucuresti unde se afla femei
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.Si daca nu sunt ruda cum ar trebui sa procedez ca sa o vizitez?Nu are rude sa o ajute si mi-a cerut ajutorul cand era in italia , dar aici nu am putut sa iau legatura cu ea...Multumesc anticipat.
In principiu oriunde ar fi dusa ar avea dreptul sa dea un telefon sau sa trimita o scrisoare,ar trebui sa va contacteze k s va zica unde se afla
cei de la compartimentul urmariti merg in italia si preiau extradatul si nu il duc in nici un arest ci direct la penitenciar.
asa stiu eu.
in arest nu merg decat cei arestati preventiv ca sa li se faca dosarul , de aceea se numeste centru de retinere si arestare preventiva.

Alte discuții în legătură

Dreptul la vizita printesafnj printesafnj as dori sa stiu daca pot vizita un prieten care se afla la un ipj in arest preventiv sau daca pot vorbi prin telefon ? ma intereseaza deasemeni daca ii pot ... (vezi toată discuția)
Mandat international de urmarire vaiana vaiana eu nu cunosc prevederile legii . daca cineva imi poate raspunde; daca o instanta de judecata din romania decide o anumita condamnare[penala], se emite mandat ... (vezi toată discuția)
Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)