avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dreptul la vizita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dreptul la vizita

as dori sa stiu daca pot vizita un prieten care se afla la un ipj in arest preventiv sau daca pot vorbi prin telefon ? ma intereseaza deasemeni daca ii pot scrie si cum ar trebui sa procedez. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:45, 19 Februarie 2012
Ii puteti scrie,doar atat.
Depinde si de stadiul anchetei .
In principiu , ii puteti scrie, astfel cum arata dl.consilier mai sus.
il puteti si vizita dar trebuie sa mergeti acolo unde e retinut sa va interesati.daca e pe sectie ii puteti pune bani sa va poata suna el sau cumparati-i cartele de public si le dati gaborilor sa i le dea daca nu puteti sa i le dati dv la vizita.
cum pot afla cand se judeca dosarul? as vrea sa merg la unul din procese. a fost retinut pe 9 ianuarie 2012 si s-au terminat cele 29 de zile dar am vazut ca ia prelungit perioada cu inca 30 de zile. pana cand se poate prelungi asa?
ce ma sfatuiti sa fac? e bine sa ii scriu? eu vreau doar ca el sa stie ca ii sunt alaturi si sa ii ridic moralul dar nu vreau sa fiu apoi implicata in problema lui. ma gandesc ca el fiind cercetat, e posibil sa fiu chemata la audieri?

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva Mari M. Mari M. Buna ziua! Prietenul meu a fost arestat preventiv in cursul zilei de ieri. Cum pot afla unde este detinut? Are voie sa primească vizite? (vezi toată discuția)
Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină are 33de ani era treaz ... Craxxx Craxxx Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină și nu are carnet de conducere are 30 de ani era treaz ,imediat din câte am înțeles l a prins poliția,nu are ... (vezi toată discuția)