Buna seara!! In 2003 pretenul meu a falsificat chitante la firma unde lucra. Firma era impartita in doua . Lucra ca agent. Transporta marfa.. A avut un proces din 2003 pana 2005. Si a primit 3 ani si 2 luni pentru suma de 3000 euro. Dar el a plecat din tara petru ca sa faca bani ca sa platesca datoria. In 2009 la sfarsit si-a angajat o avocata sa-i faca un recurs dar pretenul meu ia lasat dovezile toate cum ca platit suma si ca firma unde lucrase nu mai vrea nimic de la el. Dar avocata nu a prezentat dovezile la preoces. Si pretenul meu a mentinut contactul cu ea si a platito. Avocata ia spus ca nu se mai poate face nimic si ca nu se poate intoarce in Romania. Acum 3 luni a venit politia din Spania si la arestat pentru suma de 899euro din cauza ca partea cealata sa defintat si trebuie platit la finante. Dar el platise suma dar unde trebuia inregistrata nu a fost inregistrata. . Dupa 3 zile a avut preoces si lau lasat in libertate dupa o luna a venit inca o data si la arestat petru ca Romania il cerea. A stat 16zile aici in Spania si dupa acea lau extradat in Romania. Acum se afla la Bucuresti si are 20 zile. A avut o comisie si nu stiu pentru ce e comisia si ia dat SEMIDESCHIS(Ce inseamna?). Trebuie sa-l trimita la Timisoara si dupaia la Arad. Cat timp dureaza ca sa-l trimita? Si poate sa aiba un preoces daca Audiencia Nacional din Spania ia garantizat un proces in acte?
Va multumec... Astept raspunsurii!!