avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate marian_gabriel

Activitate marian_gabriel

si ce se intampla la judecata ca de asta imi e frica neplata nu a fost facuta cu rea credinta
ma numesc marian am 30 de ani si dupa ce am avut o relatie cu o tanara acum 7 ani a rezultat un copil pe care l-am recunoscut. ulterior relatia nu a mers iar tanara nu a dorit plata penisiei alimentare , apoi s-a sucit si mi-a ceruto prin instanta , dupa 3 ani a renuntat la ea verbal eu atunci am fost inconstient si nu am mai virat nici un ban in urma cu 2 luni a depus o plangere pt neplata desi aveam o alta intelegere cu ea. momentan nu am servici si plangerea a fost inaintata procurorului care a decis ca daca nu i dau suma de 5300 de ron pana pe 24 ianuarie ma trimite in judecata. mentionez ca nu am bani sa platesc de indata ce nu am u loc de munca si nici bani sa-mi angajez un avocat iar fosta concubina nu vrea sa renunte la plangere ... ce pot sa fac ? ce urmeaza fac inchisoare? va rog disperat ajutati-ma , sfatuiti-ma
am fost gasit in interiorul unui tir parcat in stare de inconstientza si sunt acuzat de catre proprietar de distrugere. in declaratia de la politie am spus ca sunt nevinovat de spargerea unui geam . am sesizat multe neregularitati ca locul faptei nu exista nici un obiect in masina iar resturile de geam erau in afara autovehiculului..asta pe seama incopeteni organelor de politie. .
vreau sa stiu ce pot face in acest caz pt nu a mi se intocmi dosar penal
va rog ajutati-ma urgent cu sfaturi