am fost gasit in interiorul unui tir parcat in stare de inconstientza si sunt acuzat de catre proprietar de distrugere. in declaratia de la politie am spus ca sunt nevinovat de spargerea unui geam . am sesizat multe neregularitati ca locul faptei nu exista nici un obiect in masina iar resturile de geam erau in afara autovehiculului..asta pe seama incopeteni organelor de politie. .
vreau sa stiu ce pot face in acest caz pt nu a mi se intocmi dosar penal
va rog ajutati-ma urgent cu sfaturi
Cum ati ajuns in tir? Cum de erati in stare de inconstienta? Ati fost lovit, drogat sau beat? Sunt prea putine detalii si se ridica multe intrebari..
Oricum, ati fost surprins la locul unei fapte de distrugere, deci sunteti primul suspct. Dvs. urmeaza sa convinget organele de cercetae sau de urmarire penala ca nu sunteti faptuitorul si ca poate dvs ati fost o victima, pusa acolo sa fiti gasit... Dar cum veti dovedi asta ? Cereti ajutorul unui avocat si fiti sincer cu el, sa va poata apara...
Trebuie sa va "multumiti" cu un dosar penal pentru furt si distrugere de bunuri,care va va fi intocmit de organele de urmarire penala.
Cred ca ar trebui sangajati un avocat pentru a va ajuta sa minimalizati consecintele juridice ale faptelor dvs
Daca nu aveti antecedente penale sau nu ati mai experimentat si in trecut alte tactici S.F.,este posibil,daca va recunoasteti fapta si achitati prejudiciul sa vi se aplice o pedeapsa cu suspendarea executarii,conform art.81 c.pen si eventual cu reducerea cuantumului pedepsei cu 1/3,conform prevederilor Legii nr.202/2010.
Injurii
aacris
am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)