Spun ca nu poate lasa spatiul gol si de aceea trebuie sa raman pana gasesc ei inlocuitor , iar asta este de durata , spatiul este in sectorul 5 , nou deschis in septembrie , are multe spatii goale , de aceea s-au grabit sa-mi inchirieze mie (din martie am semnat contractul).
Ianuarie... v-a insemna pierderi continue pentru mine.S-ar parea ca am semnat contractul cu un centru comercial care intre timp si-a schimbat numele , in contract fiind numele vechi, ma ajuta cu ceva?
DA , sunt srl mic , am multa marfa pe firma , dar nu se vinde din cauza lipsei cumparatorilor , concurentei mari si probabil am partea mea de vina , alte bunuri importante nu am , contractul este beton pentru ei . Pot sa-mi ia casa familiei oare ? Firma are datorii imense catre mine ca asociat unic , nu am alte puncte de lucru , bani in cont putini , am investit tot in acest proiect .Nu stiu ce detalii as putea sa va dau mai mult, spuneti-mi va rog.Un avocat imi puteti recomanda ?
Va multumesc
Buna ziua
Am un contract de inchiriere intr-un mall .Vreau rezilierea lui cu 1 ian 2015.Dar proprietarii ma ameninta cu respectarea contractului adica penalitati de intarziere pentru neplata chiriei , pentru ca voi tine spatiul inchis , plata celor 5 ani de contract si probabil multe altele .Am magazinul de 3 luni , l-am amenajat de la rosu, am depus garantie pentru 3 luni. Acestea sunt pierdute , e clar , in cazul renuntarii , continuarea contractului pentru mine ar fi un dezastru. Mi-au spus ca trebuie sa gaseasca ei(sau eu)un inlocuitor, altfel nu pot sa plec, spatiul nu trebuie sa ramana gol.Ce solutii am?
Munlumesc
Buna ziua
eu(sotul)la volan sotia pe scaunul din dreapta.Am vorbit cu cei de la politia comunitara si mi au spus sa fac o plingere la ei sau la judecatoria sect 5 ,daca puteti sa-mi spuneti cum sa formulez plangerea asfel incit sa am sorti de izbinda.Am nevoie de avocat?
Rubrica martor este complectata corect in afara numarului auto care este corectat adica B 45 XXl(=alt numar care a fost gresit si apoi sters).
Se poate incheia procesul verbal pe 22.12. 2010 pentru o fapta petrecuta la 14.12. 2010 , fara mine dar cu un martor prezent pe 22 cu toate ca martorul nu m-a identificat , probabil i sa aratat foto cu masina probabil in miscare pe alea parcului slalomind printre masini si este posibil ca martorul sa fie cel care mi-a perceput taxa de parcare;
am intrat in parc(cu toate ca nu avea semne de circulatie ce sa-mi interzica acest lucru sau alte atentionari , am oprit in parc pentru a duce sotia la spital , am plecat din parc cu toate ca erau 5-6 politisti comunitari de fata care nu mi-au spus nimic (oprindu-ma imi dadeau jumatate in 48 ore acelasi lucru daca ma chemau pe 22 la intocmirea procesului verbal) ; in sfirsit sper ca nu v am plictisit cu expunerea mea .
Va multumesc
Va multumesc pentru raspuns.
Contraventia s-a produs pe data de 14.12.2010
Procesul verbal s-a incheiat pe 22.12.2010
A fost trimisa prin posta si ridicata astazi 31.12.2010
Martor este sotul meu iar numeroasele masini parcate acolo erau indrumate pt parcare de 2 persoane .
La rubrica despre martor, numarul masinii este scris gresit partial, taiat si apoi inlocuit cu numarul meu.
Buna ziua
Am primit o amenda de 3000 lei pt parcarea in parcul de linga spitalul universitar, identificarea mea s-a facut prin dispecerat si in procesul verbal se spune ca sunt facute fotografii.
La intrarea in respectivul parc este o coborire a bordurii specifica intrarii intr-o parcare, un politist mi-a dat voie sa intru pe aleea din parc, nu exista nici un semn cu atentionarea ca daca intru primesc amenzi si in ce cuantum ; constatind ca am intrat pe aleea unui parc (cu nenumarate masini parcate) si vazind numerosi politisti cu veste galbene, am incercat sa ies de pe aceasta alee, dar fiind blocata de o alta masina ce incerca sa intre, iesirea mea a durat citeva minute.
Ce solutie exista pt a anula sau micsora , esalona,aceasta amenda (nu am acesti bani) si daca se percepe penalizare la aceasta suma ?
Mi se spune ca ma executa silit; ce inseamna acest lucru?
multumesc anticipat
monica