avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu_dar

Activitate Claudiu_dar

Răspuns la discuția Legea 85 /2006
carmenmur a scris:

ati chitat contravaloarea masinii ?
daca este platita faceti dovada

Sigur ca am achitat masina au si ei o copie de la factura mea si de la chitanta.
Dupa cum am scris la inceput ei stiu ca eu am cumparat masina in conditi bune doar ca nu le place pretul.Ei il considera nesincer
Multumesc mult pentru interesul acordat.

Eu ma ocup cu repratii auto de ori ce fel si am facut multe lucruri singur.
Pana in luna decembrie 2010 nici nu am visat ca poate exista o asemenea lege in romania prin care poate sa vina cineva sa iti ceara bunul tau cumparat cu factura si chitanta.
Nu cred ca am poze din 2007 cu ea nu as fi avut de ce sa le fac.

Din experienta dvs au catig de cauza reclamanti in astfel de procese? Adica chiar ar putea sa imi ia masina dobadita cinstit char daca o cumparam cu un leu?

Nu am nici un fel de legatura nici cu firma nici cu atministratorul acesteia.
Masina am gasit-o intr-un cartier brasovean cu un anunt mare cu de vanzare lipit pe luneta
Discuție Legea 85 /2006
Salut tuturor si ma bucur ca exista un forum care se ocupa de astfel de probleme.
Am si eu o problema mai mult sau mai putin comuna.

Cand sa ma pregatesc de sarbatori ca tot omul ,primesc o citatie ca va trebui sa ma prezit la tribunal in calitate de parat.
Motive:
Conform facuturi fiscale seria xxx nr 2xx/2007 Societatea comerciala A&A international prod com srl cui 3447772 a vandut paratului autoturismul marca hyundai xd/ elantra
an fabricatie 2004,la pretul de 10.000 lei.
Mentionam ca autovehicolul a fost radiat de pe numele societati in data de 21/11/2007.

In temeiul art 79 si 80 ain 1 litera B si C din legea 85/2006,transferul de drepturi patrimoniale este lovit de nulitate absoluta petru urmatoarele motive:

1 Sa urmarit prejudicierea creditorilor societati prin scoatera autoturismului din patrimoniu debitoarei;
2 Pretul este neserios si nesincer in raport cu starea autoturismului la data respectiva si cu preturile unor autoturisme asemanatoare practicate pe piata libera.

Eu in 2007 am cumparat o masina care nu era deloc in cele mai bune conditi, s-au cerut 4000 de euro(la momentul respectiv un euro era aproximativ 3.5 ron) am negociat si am cumparat-o cu suma de 10.000 ron
Am primit masina ,CERTIFICAT DE NEURMARIRE FISCALA si factura cu chitanta.
De la ora aceea si pana in prezent masina a mincat f multi bani.Si nu mi se pare corect ca dupa 3 ani sa vina cineva si sa imi ceara sa restitui autovehiculul in care eu am investit o multime de bani si nu numai.Pentru simplul fapt ca firma care mi-a vandut masina a intrat in faliment.
Daca sa mai lovit cineva de asa ceva, ce este de facut?
Multumesc anticipat