revin din nou cu o intrebare,ce as putea sa fac sa pot sa obtin alocatia de stat .precizez ca actele pt alocatie sunt facute pe numele lui.fetita sta cu mine,timp de 2 ani alocatia a fost oprita pt ca el a fost inchis,de curand a facut actele de a primii din urma alocatia.bani au intrat in contul lui dar refuza sa de alocatia fetitei.pot sa il dau in judecata pentru asta si sa inapoeze integral alocatia?cred ca, nu are nici un drept de a se folosi de bani ei doar pt ca actele la momentul respectiv s-au facut pe numele lui,fetita sta cu mine de doi ani iar acest fapt pot sa il demonstrez intr-un proces.intetionez sa obtin si custodia dar as vrea sa stiu se poate face ceva in acest caz?:stunned:va multumesc
va rog daca puteti sa imi dati un sfat....suntem disperati iar frica ne cuprinde in fiecare zi ca intr-o zi nu o sa putem fi impreuna,el locuieste in paris,,,ilegal pt ca visa de sedere a expirat de foarte mult timp,vrem sa ne casatorim dar peste tot ne lovim de aceeasi problema...el este ilegal......chiar nu exista nici o posibilitate de face ca visul nostru sa devina realitate?nu exista nici o lege care ar putea sa ne deschida o portita?:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((