avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vream sa ne casatorim dar visul acesta parca a devenit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vream sa ne casatorim dar visul acesta parca a devenit imposibil.

va rog daca puteti sa imi dati un sfat....suntem disperati iar frica ne cuprinde in fiecare zi ca intr-o zi nu o sa putem fi impreuna,el locuieste in paris,,,ilegal pt ca visa de sedere a expirat de foarte mult timp,vrem sa ne casatorim dar peste tot ne lovim de aceeasi problema...el este ilegal......chiar nu exista nici o posibilitate de face ca visul nostru sa devina realitate?nu exista nici o lege care ar putea sa ne deschida o portita?:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:06, 2 Ianuarie 2011
va casatoriti in Romania.
multumesc pt raspuns.imi puteti spune,va rog...actele de care avem nevoie pt a ne casatori in Romania?sau exista posibilitatea de a ne casatori la ambasada Romaniei in Franta ?:)
se poate si la ambasada - mergeti acolo si verificati actele necesare. posibil sa trebuiasca si o programare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie intre un cetatean roman si o persoana gaboneza AlexFares AlexFares Buna ziua! Sint cetatean roman, stabilit de doi ani in Franta, in regula cu toate actele si vreau sa ma casatoresc cu o persoana de nationalitate gaboneza, ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean indian kanshiramni kanshiramni Buna ziua, As avea niste intrebari in legatura cu casatoria cu un cetatean indian as vrea sa va precizez ca el nu are acte sta ilegal in Franta si am vrea sa ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american in romania SimonaD. SimonaD. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lista completa a actelor necesare casatoriei cu un cetatean american in Romania, atat pentru mine cat si pentru el va ... (vezi toată discuția)