avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria cu un cetatean indian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria cu un cetatean indian

Buna ziua,
As avea niste intrebari in legatura cu casatoria cu un cetatean indian as vrea sa va precizez ca el nu are acte sta ilegal in Franta si am vrea sa ne casatorim in Romania.Va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti ce am putea face in situatia asta. Daca ne putem casatori aici in romania? ce ar trebui sa facem ? ce documente avem nevoie ?
Daca cineva ar putea sa imi dea un nr de telefon sa ma ajutati cu mai multe aspecte.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:38, 20 Martie 2014
[ link extern ]
La capitolul II aveti toate informatiile
Nu puteti rezolva intrarea in Romania din Franta atata timp cat dumnealui sta ilegal acolo. Daca statea cu forme legale (si dvs.la fel) va puteati casatori la ambasada / consulatul Romaniei. Sau putea intra in Romania pe baza permisului de sedere in Franta daca doreati sa va casatoriti aici.

Asa, viitorul sot trebuie sa obtina viza de la unul din consulatele noastre din India ca sa poata intra in tara iar pentru a o obtine dvs. trebuie sa ii faceti o invitatie din care sa reiese ca aveti unde sa il cazati, ca aveti bani in cont sau o sursa constanta de venit... e destul de greu.

Gasiti detalii aici:
[ link extern ]

Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca - indian edit_estera edit_estera Buna ziua. Pt o casatorie cu un cetatean indian: ne putem casatori inca din prima sa vizita in Romania? Sau trebuie sa vina de mai multe ori? E nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian,in india yo44 yo44 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva,poate din experienta,sau poate ca stie carei autoritati romane sau indiene sa ma adresez.Eu sunt cetatean roman si doresc ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean indian Selena2017 Selena2017 Buna ziua,incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian de un an de zile si nu reusesc. Am fost in India sa ne casatorim si nu am reusit,ne-au cerut foarte ... (vezi toată discuția)