avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se foloseste de alocatia fetitei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se foloseste de alocatia fetitei

revin din nou cu o intrebare,ce as putea sa fac sa pot sa obtin alocatia de stat .precizez ca actele pt alocatie sunt facute pe numele lui.fetita sta cu mine,timp de 2 ani alocatia a fost oprita pt ca el a fost inchis,de curand a facut actele de a primii din urma alocatia.bani au intrat in contul lui dar refuza sa de alocatia fetitei.pot sa il dau in judecata pentru asta si sa inapoeze integral alocatia?cred ca, nu are nici un drept de a se folosi de bani ei doar pt ca actele la momentul respectiv s-au facut pe numele lui,fetita sta cu mine de doi ani iar acest fapt pot sa il demonstrez intr-un proces.intetionez sa obtin si custodia dar as vrea sa stiu se poate face ceva in acest caz?:stunned:va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
elisa2261, utilizator

Alte discuții în legătură

Incredintare minor me4_vanesa me4_vanesa situatia mea este urmatoarea: am o fetita de 4 ani dintr-o relatie de concubinaj, respectivul este inchis pt. trafic de persoane. eu am solicitat in instanta ... (vezi toată discuția)
Referitor la alocatia de la stat Maria Rose Maria Rose Buna ziua, as dori sa stiu daca o banca are dreptul de a folosi alocatia de la stat a copilului, pentru a plati datoria mamei de la o linie de credit. Precizez ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene cercetasa cercetasa Buna seara! Sotul lucreaza in belgia cu acte de independent ,in urma carora copii beneficiaza de alocatii europene.alocatia din romania este inchisa din ... (vezi toată discuția)