avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Referitor la alocatia de la stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Referitor la alocatia de la stat

Buna ziua, as dori sa stiu daca o banca are dreptul de a folosi alocatia de la stat a copilului, pentru a plati datoria mamei de la o linie de credit. Precizez ca alocatia intra pe contul mamei, pe care avea acea linie de credit. Art.729 mai este valabil? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 18 Septembrie 2018
Art.729 C.proc.civ. este valabil ... ce face banca constituie un abuz.
Mi s a spus ca am semnat in 2004, (cand nu aveam copilul), la deschiderea de cont, ca se pot lua bani din cont, indiferent de provenienta lor.., In acest caz, mai pot recupera alocatia copilului?! si daca da, cum trebuie sa procedez, pentru ca am vorbit si la ei in centrala si mi s a comunicat ca ei au luat ce au gasit in contul meu si ca nu conteaza de unde sunt banii. Va multumesc!
Nu are nicio legatura data semnarii contractului .... schimbati atunci contul de primire a locatiei daca nu vor sa respecte legea.
Da, l am schimbat, dar am pierdut 3 ani, voiam sa stiu daca mai pot recupera ceva, intre timp am achitat integral si inchis acel cont. Va multumesc mult pentru tot.
Nu prea mai aveti cum sa recuperati ceva, intrucat ce vi s-a oprit a intrat in contul datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)
Deschidere cont alocatii MariusLo MariusLo Daca imi deschid un cont la banca pt alocatia copiilor si alocatiile imi intra in acel cont imi pot pune poprire pe acei bani sau alti bani din alte venituri? (vezi toată discuția)
Poprire alocatie ContSters126873 ContSters126873 buna ziua .am doua conturi bancare ,unul in care imi intra salariul la o banca si al doilea la alta banca in care intra alocatia copilului. am o intarziere la ... (vezi toată discuția)