avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Activitate catalina1276

Activitate catalina1276

Răspuns la discuția fondul de rulment
Multumesc de raspunsuri! Va pup!
Da, sper sa fie atat de simplu, caci in lege precizeaza returnarea fondului de rulment se face numai la schimbarea proprietarului, deci numai daca vinde garsoniera, iar de chiriasi spune ca sunt obligati sa plateasca fr numai dc sunt obligati prin contractul de inchiriere.
Pana la urma eu o sa ii propun presedintei, dc e de acord bine, daca nu, eu tot plec, si faca ce-o vrea mai departe. :))
Chitantele cu contravaloarea fondului de rulment sunt emise pe numele meu, intretinerea de asemenea.Tot ce am achitat acolo este pe numele meu.
Multumesc, m-am mai lamurit.Lunile pe care vreau sa le acopar cu fondul de rulment achitat in intregime de mine inca nu s-au afisat, insa imi doresc ca atunci cand plec de acolo sa nu ramana nimic neclar, am citit legea cu fondul de rulment de cateva ori insa nu este detaliata pe situatii, lasa loc de interpretari si de aceea vroiam sa ma asigur ca ceea ce vreau sa fac este si legal.
Presupun ca pentru asta trebuie facuta o cerere catre asociatie.
Buna ziua! Sunt chiriasa de 7 ani intr-o asociatie de proprietari a unui bloc de garsoniere.Cu proprietara nu am inchieiat contract de inchiriere, insa, am cotizat singura atat la fondul de rulment, cat si la cel de reparatii.Acum, am achizitionat o garsoniera, urmeaza sa ma mut si as vrea sa stiu daca din fondul de rulment imi pot achita ultimile luni la intretinere (valoarea fondului de rulment fiind mai mare decat intretinerea pe ultimile doua luni insumate).
Proprietara nu intentioneaza sa imi restituie banii.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția divort rapid
As mai avea o intrebare, in cazul in care ma duc singura la judecatorie pentru a cere divortul, atunci va fi divort din culpa mea exclusiva? Si in acest caz ce se intampla?Imi trebuie si avocat?
Sa inteleg ca nu ma costa decat taxele aferente, am scapat de onorariul avocatului, imi inchipuiam ca este mult mai costisitor...
Si in acest caz, divortand fara avocat, cum trebuie sa procedez, merg la judecatorie si imi redactez cererea de divort?Si cat dureaza pana la stabilire?
Da stiu problema este ca numai in weekend locuiesc la domiciliu
Discuție divort rapid
Pot sa ma adresez instantei de judecatorie din orasul unde lucrez (care este diferita de cea de domiciliu)?
Pot divorta si fara avocat? Ar putea fi in divort din culpa comuna, fiind si un copil minor rezultat.
Multumesc!