Caut , dar oferta este destul de redusa pt ca este o gama mai noua si aceasta este exact ce am nevoie ( ma refer la dimensiuni ) si este si o marca f buna !
Buna
Doresc să cumpăr o remorcă din germania de la o firmă pt firma mea din RO si neamțul nu vrea sub nici o forma sa-mi factureze fara tva . Mentionez ca sunt inregistrat in ROI si chiar am trimis informatii pt a fi verificat daca sunt OK si tot degeaba . Neamtul refuza sa factureze fara tva , chiar daca a verificat si nu a gasit nici o problema, pt ca spune el nu are incredere in romani si bulgari . Am incercat chiar si sa-i las valoarea TVA garantie doua luni pana cand remorca este inmatriculata dar degeaba . Ce ma sfatuiti sa fac ? Daca o cumpar cu TVA din Germania pe firma este legal si daca da ,este posibil sa-mi recuperez ulterior TVA de la statul German ?
buna am infintat de curand o firma cu obiectul principal de activitate 0220 exploatare forestiera si obiect sec. 4941 transport rutier de marfuri , 4799 comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor chioschiurilor si pietelor, spuneti-mi varog daca pot efectua vanzari de lemn de foc direct la persoane fizice sau imi mai lipseste vreun cod caen.
am inteles dar de ce e diferit in Maramures de restul tari. si daca este asa eu avand domiciliul in Maramures pot sa ma adresez altor tribunale din alte judete ?
Sunt tare nedumerit , am vb ieri cu un av de fapt cu doi din Baia Mare ( din care unul afirma ca ca in 2010 a castigat ''99.99% '' de procese de restituire de taxa ) care sustineau ca anul acesta s-ar fi trimis '' o circulara '' de la minister catre instantele de judecata teritoriale prin care sa respinga direct orice actiune de restituire pe motiv ca nu sunt bani la buget . mie nu mi se pare tare credibil dar in guvernarea aceasta e posibil totul.
inca ceva puteti sa-mi indicati vreun calculator pt taxa auto 2011 mai relevant.
va multumesc !!!
Va multumesc mult.
Eram tare nelamurit pt ca am vb cu un avocat din Baia Mare si mi-a zis ca nu se mai poate pt ca statul nu are bani si s-ar fi dat o lege prin care tibunalele sa nu mai poata inregistra actiuni pt rambursarea taxei actuale. Ceva de genul acesta mi-a zis, dar nu e nimic adevarat .