vreau sa cumpar o masina.....a fost luata in leasing in 2007 de catre o firma din brasov.firma a terminat leasing-ul si a vandut-o unei prsoane fizice in baza unei facturi.....in cartea masinii nu au fost modificati proprietarii, a ramas bcr leasing si utilizator firma respectiva......ce acte trebuie sa pot sa o inmatriculez? pot sa o cumpar daca actualul proprietar (conform facturii pe care o are) nu a trecut-o pe numele lui, el circula cu masina cu numerele de leasing......???(mentionez ca avem toate actele de la leasing).....factura aceea trebuie sa aiba si un contract???? taxa de inmatriculare cam cat ajunge...este vb de un peugeot 107 ....
Acum cateva luni am primit de la AJOFM o instiintare prin care imi spuneau ca trebuie sa restitui somajul acordat dupa terminarea facultatii deoarece in acea perioada am urmat un modul pedagogic in cadrul universitatii pe care l-am platit din banii mei.....nu mi se pare corect sa nu pot sa imi fac studiile din propriile mele resurese, iar statul sa nu-mi mai ofere somaj nici macar dupa ce am terminat acel modul.....am impresia ca acest "stat" vrea sa stam .......sa ne mancam linistiti somajul.....sa nu cumva sa mai facem vreun curs......ca ne taie acest, si asa mic, ajutor....ne pune in situatia de a alege intre a sta 9 luni acasa sa luam somaj si a urma alta forma de invatamant si a nu mai primi acest somaj........
Ce se intelege de fapt prin "forma de invatamant"...banuiesc ca aici e portita de scapare a unora......