avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte auto

vreau sa cumpar o masina.....a fost luata in leasing in 2007 de catre o firma din brasov.firma a terminat leasing-ul si a vandut-o unei prsoane fizice in baza unei facturi.....in cartea masinii nu au fost modificati proprietarii, a ramas bcr leasing si utilizator firma respectiva......ce acte trebuie sa pot sa o inmatriculez? pot sa o cumpar daca actualul proprietar (conform facturii pe care o are) nu a trecut-o pe numele lui, el circula cu masina cu numerele de leasing......???(mentionez ca avem toate actele de la leasing).....factura aceea trebuie sa aiba si un contract???? taxa de inmatriculare cam cat ajunge...este vb de un peugeot 107 ....

Alte discuții în legătură

Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism de la o firma mercas mercas Buna ziua!Intentionez sa achizitionez un autoturism de la o firma,care pretinde ca a terminat leasing-ul.Cum pot verifica daca,intradevar leasing-ul a fost ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare-cumparare autoturism MythAdrian MythAdrian Buna ziua, Tocmai am terminat de platit un leasing la o masina acum cateva zile. Problema este ca leasingul este pe numele tatalui meu si as vrea sa o trec ... (vezi toată discuția)