deci faza ii ca contractul ii din 2008 am avut de achitat 280 ron si a care dupa 2 luni mia venit inaca 800 cum ca am incetat sa platesc factura si acuma mia venit de la ceva recuperatori ca mai am ina 900 ron deci.........cum sa fac........ce sa fac?
deci faza ii ca contractul ii din 2008 am avut de achitat 280 ron si a care dupa 2 luni mia venit inaca 800 cum ca am incetat sa platesc factura si acuma mia venit de la ceva recuperatori ca mai am ina 900 ron deci.........cum sa fac........ce sa fac?
am avut un abonament la cosmote pe care nu lam platit pentru ca nu am avut din ce acuma ca a trecut 2 ani mia venit o scrisoare de la ceva firma cum ca am de platit 1.900 adica nouasprezece milioane de la doua milioane si ceva.....ce pot sa fac?cum sa fac?nu am de unde sa paltesc ce sa fac?ajutati-ma va rog
Daca fetita mea sa nascut pe 3 agust 2010 iar eu mia bagat dosarul de indemnizatie pe 22 octombrie.Eu cand o sa ma intorc la lucru?iar cand ma intorc la lucru sunt obligata sa ma dc tot la aceelasi loc de munca daca am in alta parte o oferta?Ma pot intoarce la lucru mai repede?fetia mea sa nascut cu o marfomatie la inima benificiez de ceva bani in plus?:"> mie foarte greu :((pentru ca tratamentul este foarte scump#-onu ne permitem prea multe .va rog sa imi raspundeti pe adresa de email va multumesc