avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare despre abonament telefonie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare despre abonament telefonie

am avut un abonament la cosmote pe care nu lam platit pentru ca nu am avut din ce acuma ca a trecut 2 ani mia venit o scrisoare de la ceva firma cum ca am de platit 1.900 adica nouasprezece milioane de la doua milioane si ceva.....ce pot sa fac?cum sa fac?nu am de unde sa paltesc ce sa fac?ajutati-ma va rog
Cel mai recent răspuns: marinamark , utilizator 15:24, 12 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Daca sumele respective s-au calculat conform contractului incheiat in acest sens , nu aveti alta varianta decat sa achitati .....:sorry:
De regula, penalitatile nu pot depasi debitul principal, decat daca exista clauza expresa in contract pentru aceasta.
Adica, la un debit de "doua milioane si ceva" nu ar trebui sa aveti penalitati mai mari de "doua milioane si ceva".
Cititi cu atentie contractul, poate aveti acea clauza la penalitati.
deci faza ii ca contractul ii din 2008 am avut de achitat 280 ron si a care dupa 2 luni mia venit inaca 800 cum ca am incetat sa platesc factura si acuma mia venit de la ceva recuperatori ca mai am ina 900 ron deci.........cum sa fac........ce sa fac?
deci faza ii ca contractul ii din 2008 am avut de achitat 280 ron si a care dupa 2 luni mia venit inaca 800 cum ca am incetat sa platesc factura si acuma mia venit de la ceva recuperatori ca mai am ina 900 ron deci.........cum sa fac........ce sa fac?
acuma eu nu vreau sa fiu de rea credinta sa iti zic nu platesti dar...data fiind situatia poti si sa nu platesti pentru ca se poate...cunosc pe cineva cu un caz similar de vreo 5-6 ani a primit cateva scrisori de la o firma de recuperatori a luat legatura cu ei si cei de acolo efectiv se rugau de cunstinta mea sa plateasca cumva in rate sau oricum vrea numai sa le inapoieze suma ....povesti.... pentru o suma derizorie cum e a ta eu zi ca poti risca un pic si sa nu iti pese ... parerea mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fimele legale de recuparatori.rog raspuns ponturi ponturi am un debit la fima cosmote pt neefectuarea platii telefonului mobil , in mai anul curnt am primit ultima factura emisa in valoare de 300 ron iar acum in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate furnizoare servicii telefonie mobila TUki TUki Buna ziua, am urmatoarea problema. Am facut un contract de telefonie mobila cu Cosmote in 2006. Din motive personale nu am reusti sa platesc factura in timp, ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari ceante razvan22 razvan22 buna ziua.am o datorie la [CREDITOR] de 600de lei si acum dosarul este la firma [EDITAT] si nu am bani sa achit poate sa imi faca executare mobiliara sau ... (vezi toată discuția)