avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... societate recuperari ceante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

societate recuperari ceante

buna ziua.am o datorie la [CREDITOR] de 600de lei si acum dosarul este la firma [EDITAT] si nu am bani sa achit poate sa imi faca executare mobiliara sau altceva casa nu este pe numele meu.va multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:36, 24 Februarie 2011
Societatea [editat de admin] se ocupa de recuperarea debitelor.initial ,se incearca o intelegere amiabila,care implica si un calcul pentru a va da posibilitatea sa platiti acea suma esalonat,in functie de cum puteti dvs.Dupa mai multe incercari amiabile,se trece la chemarea in judecata pentru debitul dvs,mai apoi se aplica restul procedurilor de executare silita,care dureaza ceva timp.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
Alin Popescu, administrator
X-( [editat de admin] este cel mai mare camatar posibil din romania cu un tupeu fantastic
acum 2 ani am fost plecat din tara si nu am primit ultima factura de tel au preluat cazul si in locul a 300 ron mia venit de plata 1000 ron nustiu cum au facut dar am platit 900 ron si acuma mai mam tot 900 ron cum se face??????????????
ar trebui sa ne sfatuiasca situl asta de avocatura ce sa facem sa scapam de ei dar ma indoiesc ca ne va raspunde
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
Alin Popescu, administrator
razvan22 a scris:

buna ziua.am o datorie la .............. de 600de lei si acum dosarul este la firma ................... si nu am bani sa achit poate sa imi faca executare mobiliara sau altceva casa nu este pe numele meu.va multumesc

Pentru a se putea incepe executarea silita impotriva dvs., trebuie sa existe un titlu executoriu in sensul legii (o hotarare judecatoreasca-in cazul dvs.) prin care sa fiti obligata sa platiti acea "datorie".

Rog frumos userii care au folosit identitati/nume s.c. sa le stearga, deoarece, in forum discutam ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc frumos pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita staiculuci staiculuci In 2009 tatal meu a avut 3 abonamente la [editat] pe numele sau.Tot atunci a primit un telefon prin care i s-a spus ca a castigat 1000 de minute pentru ca era ... (vezi toată discuția)
Abuzul incarcarii datoriei prin penalitati de tip camata akela81 akela81 Asociatia de Proprietari bazata pe un stat de plata vechi de 10 ani intocmit de vechiul presedinte care a fraudat asociatia cu 100000 ron, imi pune penalitati ... (vezi toată discuția)
Restante facturi telefon alexandru1991 alexandru1991 Buna ziua.Am abonament la cosmote si nu am platit factura de 3 luni.Daca nu le mai platesc nimic pot sa ma dea in judecata ? Pot executa silit bunuri ? (vezi toată discuția)