avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restante facturi telefon
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restante facturi telefon

Buna ziua.Am abonament la cosmote si nu am platit factura de 3 luni.Daca nu le mai platesc nimic pot sa ma dea in judecata ? Pot executa silit bunuri ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 1 Februarie 2014
da, va pot actiona in instanta pentru recuperarea sumelor pe care le datorati. cu tot cu penalitati de intarizere. si ca masura de executare silita, in prima faza vi se va pune poprire pe conturi si pe venituri, respectiv pe salariu daca sunteti angajat. daca nu realizati venituri, in schimb detineti bunuri mobile/imobile pe numele dvs se poate proceda la executarea silita a acestora.
cel mai bine ar fi sa incepeti sa achitati facturile si sa cereti rezilierea contractului, ca sa nu mai curga alte facturi pt abonament.
laura-jurist a scris:


cel mai bine ar fi sa incepeti sa achitati facturile si sa cereti rezilierea contractului, ca sa nu mai curga alte facturi pt abonament.


poate solicita incetarea contractului, prin denuntare unilaterala. ma indoiesc ca poate demonstra o neindeplinire din partea cosmote, pentru a cere rezilierea.
Nu platiti ca nu puteti sau ca nu vreti ?
Nu e o idee buna sa nu platiti, se aduna penalitati pt neplata facturilor la timp, apoi veti suporta cheltuieli de judecata, apoi de executare si de platit fie si fortat, tot veti plati fie prin poprire pe venituri, fie prin vanzarea de bunuri.
Platiti-va facturile si cat datorati penalittai si reziliati contractul cand doriti ca nu va impiedica nimeni, cat reziliati contractul ca asa doriti dvs, le datorati despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament cosmote - sim demagnetizat, reziliere contract PopaMarian1 PopaMarian1 Buna Ziua.Am si eu o intrebare,am un abomanet cosmote ,si asta seara stateam pe telefon si dintr-o data imi zce Introduceti cartela SIM.Bag cartela in alte ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila mihay27 mihay27 Buna seara.Am si eu o problema putin mai delicata dar va rog mult sa imi raspundeti. In anul 2007 tatal meu a facut la cosmote 2 abonamente dintre care unul ... (vezi toată discuția)
Neplata unei facturi cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)