avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Activitate mariusserban

Activitate mariusserban

Răspuns la discuția Dosar penal cu propunere de NUP
VA MULTUMESC MULT !
Dupa cum ma asteptam,procurorul nu mi-a inapoiat carnetul de conducere si mi-a transmis prin politistul de la intrare in Parchet ca voi primi raspuns acasa.Eu am fost nevoit sa parasesc tara ,avand un contract de munca.Trebuie sa-mi fac griji?Ar fi cazul sa revin in tara?Nu doresc sa am probleme.
Va multumesc pt raspuns.Am fost azi la procurorul care instrumenteaza dosarul meu si mi-a spus sa depun un memoriu , prin care sa cer urgentarea dosarului ,datorita faptului ca am contract de munca in strainatate si am nevoie de carnetul de conducere.Mi-a apus sa vin maine ca voi intra in posesia carnetului.Carnetul meu de conducere ,a fost retinut de catre politia rutiera timp de 7 luni si am primit o dovada, dar fara drept de conducere.Este corect cum au procedat acestia?.
Exista posibilitatea ca procurorul sa nu confirme NUP? Dar faptul ca mi-a fost retinut carnetul 7 luni nu se ia in considerare?
Am avut anul trecut un accident de circulatie.O persoana a fost dusa la spital dar nu a ramas mai mult de 1 ora.De la IML a primit 0 zile ingrijiri medicale.Am plecat de la locul accidentului si m-am prezentat in mai putin de 24 de ore.Politisti mi-au trimis dosarul la Parchet dupa 7 luni,cu propunere de NUP.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare.Am inteles ca dureaza mult pana la solutionare.Se mai poate intampla ceva in defavoarea mea?
Răspuns la discuția am parasit locul accidentului?
Astept si alte pareri despre acest subiect.Va multumesc anticipat!
Multumesc pt rasp dan_mihutiu.Asa stiam si eu....ca nu se poate numi pararasirea locului accidentului,daca nu exista victima .Totusi politisti vor sa insiste pe faptul ca am parasit locul,datorita faptului ca eram sub influenta bauturilor alcoolice.Pot dovedi aceasta prin martori.Eram in stare de soc si m-am speriat f tare la reactia celor din jurul meu.Pot dovedi prin certificat medical,ca sunt bolnav cardiac.Politisti mi-au cerut o suma de bani cu care nu am fost de acord.Pentru ce sa dau bani?Am de platit 105 milioane reparatia masini,bani pe care am sa-i platesc in rate.Politia in 7luni de la accident nu ma anuntat de nimic.Carnetul de conducere si certificatul de inmatriculare se afla inca la ei.As vrea sa merg maine la Parchet sa studiez acel dosar pt ca nu stiu ce contine.Sa inteleg ca oricum acel ,trebuia sa ajunga la Parchet?Sa angajez un avocat sau inca nu e cazul?
Ok sbk_77!Cu amicul de 19 ani e posibil sa-l conving.....inca nu i-am spus ,iar cu taximetristul voi proceda asa cum ai spus.Trebuie sa-l gasesc si sa-l conving sa spuna adevarul.Normal el nu are voie sa ia oameni in stare de ebrietate in masina si mai ales de la locul unui accident.El ar fi obligat sa spuna adevarul,ca nu eram in stare de ebrietate.Cred ca acesto 2 martori,un certificat medical care sa ateste starea mea de sanatate,ar fi suficient pt NUP. Dar pt ca nu am avut nici asigurare(era expirata de 3 sapt) se poate intocmi dosar penal?
Iti multumesc sbk_77 dar o problema exista.....nu stiu daca cel din masina va vrea sa depuna marturie....e un pusti de 19 ani...iar taximetristul,e de negasit.Mentionez ca firma de taximetrie, o detine mama unui politist de la circulatie..... Problema e ca toti cer bani....inclusiv politistii....Daca dosarul meu se afla la Parchet,mai am treaba cu politia?De ce totusi a ajuns dosarul la Parchet ,daca asa zisa victima nu are nici o zi de ingrijiri medicale?Oare pe ce se bazeaza acest dosar?
Va multumesc mult.In cel mai rau caz,ce se va intampla?