avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate ramona1979

Activitate ramona1979

Discuție Judecata
Am o mica problema si vreau sa ma sfatuiti si pe mine. As vrea sa dau in judecata Regia de Apa si Canal; motivul este urmatorul: in luna noiembrie 2005 am platit restantele si taxa de debransare-rebransare insa nici pana acum nu m-au rebransat. In lunile decembrie si ianuarie le-am dat aproape zilnic telefon iar ei imi spuneau ca urmeaza sa vina a doua zi. Am fost si la ei la sediu si le-am facut scandal dar fara nici un rezultat. Au trecut patru luni si ei inca nu si-au facut datoria.X-(X-( M-am gandit ca singura posibilitate de solutionare ar fi sa-i dau in judecata. As vrea sa stiu ce sanse am sa castig procesul si cum se face acea cerere de chemare in judecata ( banuiesc ca nu e o cerere obisnuita).
=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D> Madalyna merci frumos, frumos, frumos. Am gasit imediat. Am cautat acest regulament pe "n "site-uri dar nu gaseam nimic.Cum facem sa te cinstesc cu o prajiturica sau o bere sau ambele?:P
Cine ma poate ajuta si pe mine? #-o#-o#-o Caut: Regulamentul de ordine interioara al instantelor de judecata (Hotararea CSM nr.387/22.09.2005), Capitolul IV (numirea, promovarea, eliberarea din functie si raspunderea juridica a persoanelor din departamentul economico-financiar si administrativ). Habar nu am unde sa caut...Am dat pe google dar nu am gasit. Va rog mult sa-mi dati si mie niste indicii. Va multam fain