avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Regulamentul de ordine interioara al instantelor de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Regulamentul de ordine interioara al instantelor de judecata

Cine ma poate ajuta si pe mine? #-o#-o#-o Caut: Regulamentul de ordine interioara al instantelor de judecata (Hotararea CSM nr.387/22.09.2005), Capitolul IV (numirea, promovarea, eliberarea din functie si raspunderea juridica a persoanelor din departamentul economico-financiar si administrativ). Habar nu am unde sa caut...Am dat pe google dar nu am gasit. Va rog mult sa-mi dati si mie niste indicii. Va multam fain
Cel mai recent răspuns: ramona1979 , utilizator 23:34, 10 Martie 2006
Cauta pe site-urile lor...www.tmb.ro, pe cel al ministerului de justitie etc
=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D> Madalyna merci frumos, frumos, frumos. Am gasit imediat. Am cautat acest regulament pe "n "site-uri dar nu gaseam nimic.Cum facem sa te cinstesc cu o prajiturica sau o bere sau ambele?:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament modificat Purple Girl Purple Girl ma poate ajuta cineva cu o lege actualizata, pentru ca pe internet nu gasesc decat legea in format mai vechi.daca are cineva un program de legi sau stie careva ... (vezi toată discuția)
Anexa la contractul de munca - preaviz de 45 zile RELUVIORELU RELUVIORELU Am fost obligat pentru a ramane in firma ca, imediat dupa ce m-am angajat sa semnez niste acte aditionale la contractul de munca printre care: 1 - ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)