avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Regulament modificat
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Regulament modificat

ma poate ajuta cineva cu o lege actualizata, pentru ca pe internet nu gasesc decat legea in format mai vechi.daca are cineva un program de legi sau stie careva un link cu legea actualizata va rog DIN SUFLET!!!! este vorba despre Regulamentul de ordine interioara a instantelor judecatoresti aprobat prin HOT. NR. 387 DIN 22.09.2005. Am vazut ca ultima modificare este prin HOT CSM din 21iulie 2011, dar nu gasesc toata legea modificata integral numai modificarile partiale ce i s-au adus si am nevoie neaparat de tot textul integral!!!! Va rog cine ma poate ajuta,.Va multumesc anticipat!!
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:12, 18 Septembrie 2011
Daca are cineva legea 304/2004 textul integral cu ultimile modificari . Va rog mult mult de tot!!!

Va multumesc!
Cornel Vasile, Consilier juridic
Legea 304/2004 privind organizarea judiciaraƒ, republicataƒ, cu modificaƒrile sŸi completaƒrile ulterioare, publicata pe site-ul Consiliului Suprem al Magistraturii in data de 27.06.2011.

[ link extern ]
Sursa: Eurolex

Nu am gasit decat modificarile aduse Hotararii CSM nr. 387/2005:

www.avocatnet.ro/content/art...
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte- legi actualizate ramona1986 ramona1986 Buna? Poate cineva sa-mi spuna care sunt ultimele modificari ale urmatoarelor legi: -LG. nr.567/2004 privind statul personalului auxiliar de specialitate al ... (vezi toată discuția)
Prevederi ale regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, cunoasteti alte prevederi ale Regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor, decat cea pe care am ... (vezi toată discuția)
Acces la caietul grefierului victor sorin victor sorin Buna seara Am si eu citeva intrebari legate de caietul grefierului : - care este perioada de arhivare a caietului grefierului la nivel de judecatorie ? - ... (vezi toată discuția)