avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters184412

Activitate ContSters184412

Salut.

Am si eu o intrebare in legatura cu directivele europene aplicabile pentru marcajul C.E. As vrea sa stiu daca in cazul produsului "lavoar din lemn" este aplicabila o anumita directiva,de unde sa reiasa caracterul obligatoriu al marcajului C.E. pe acest produs. Am consultat diferite directive,dar nu am gasit nimic concret. Multumesc.
Răspuns la discuția Recuperare teren
Terenul este intravilan,suprafata nu a fost restituita iar terenul a fost colectivizat.
Inca o intrebare daca este posibil.noi posedam un teren in spatele curtii(aprox 100 mp) care a fost luat in mod abuziv de cei de la salubritate.Aceasta salubritate s-a desfiintat,dar terenul nu ni-l restituie.Ce pot sa fac?

Multumesc pentru atentie.O zi buna
Buna ziua,
Am si eu o problema destul de complicata.Deci,tatal meu impreuna cu cei 2 frati poseda documente prin care dovedeste ca un teren din jurul orasului sunt al lor.Am fost la primarie sa revendicam bunurile,dar cei de acolo ne trimit la plimbare.Pe terenurile actuale sau construit diverse cladiri.Nu stim ce sa facem sa intram in posesia acestor bunuri.Daca puteti sa ne ajutati v-as fi foarte recunoscator.Mentionez ca aceste acte sunt mai vechi aprox 50 de anii.