avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Directive Europene pentru marcajul C.E.
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Directive Europene pentru marcajul C.E.

Salut.

Am si eu o intrebare in legatura cu directivele europene aplicabile pentru marcajul C.E. As vrea sa stiu daca in cazul produsului "lavoar din lemn" este aplicabila o anumita directiva,de unde sa reiasa caracterul obligatoriu al marcajului C.E. pe acest produs. Am consultat diferite directive,dar nu am gasit nimic concret. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 5 Februarie 2014
Odata cu adoptarea Regulamentului 765/2008 şi a Deciziei 768/2008 , obligaţiile producătorului sunt detaliate clar şi se precizează că prin folosirea marcajului CE producătorul îşi asumă deplina responsabilitate privind conformarea la cerinţele aplicabile din legislaţia UE.

Marcajul CE - Informaţii generale, întrebări şi răspunsuri
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de conformitate raduburcea raduburcea As dori sa stiu care e valoarea juridica a unui certificat de conformitate ( european ) al unei masini sau a unei piese a masinii? (vezi toată discuția)
Certificat de conformitate CristiSLK CristiSLK Buna seara. Am si eu o nelamurire: Vreau sa import de la o firma din UK cosmetice fabricate in UE printr-un SRL. Am intrebat mai multi furnizori de ... (vezi toată discuția)
marcaj ce/ regulam. ce 765/2008 ContSters56278 ContSters56278 Sunt importator de produse din china,produse din material textil pe care le incorporez in alte produse care intra apoi in UE,iar cei de la vama mi au spus ca ... (vezi toată discuția)