avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate mpetrea2000

Activitate mpetrea2000

Răspuns la discuția executor judecatoresc
Multumesc mult pentru raspuns.Actiunea de granituire la executor?
Buna seara,
In urma unui contract de partaj voluntar facut cu multi ani in urma,as putea apela la un executor judecatoresc pentru granituire ,intrucat unchiul meu nu mai este de acord cu delimitarea terenului de care s-a folosit pana acum?
Răspuns la discuția iesire din indiviziune
Multumesc pentru raspuns.Ma bucur ca m-am facut inteles.Din pacate in Contractul de partaj voluntar se precizeaza"prezentul act reprezinta vointa noastra,intrarea in stapanirea loturilor,se va face fara alte formalitati".Unchiul meu nu are nici un interes sa facem o constatare in instanta,conditiile unei uzucapiuni fiind indeplinite cu mult inainte de a se face acest contract de partaj voluntar..In prezent el se foloseste de acest teren.Pot fara acceptul lui, de unul singur sa initiez uzucapiunea?
Buna seara,
Tatal meu a facut acum 20 ani,un contract de partaj voluntar la notariat impreuna cu fratele sau,in urma decesului parintilor.Terenul ,amplasat la intersectia a doua strazi,in acte, are o suprafata mai mica decat in realitate.Accesul la cele doua proprietati s-ar putea face de pe cele doua strazi.Pana acum este o intrare comuna,de pe proprietatea mea.Ceea ce este in plus in curte,unchiul considera ca i se cuvine.Este de acord cu delimitarea,dar sa ma limitez la cat este in acte.Ce pot face?Nu cred ca am fost inteles pentru ca este destul de incalcit....
Discuție mostenire
Am fost doi frati la parinti.
Sora mea, care a decedat,a fost casatorita,dar nu a avut copii.
Cumnatul meu are dreptul la mostenire?
Multumesc
Răspuns la discuția Activitate in conditii speciale
pana in 2001,grupai,din 2001 conditii speciale.cum se face reducerea varstei de pensionare?
buna ziua,
detin un teren intravilan cu destinatie agricola.in ce contii pot ridica o constructie pe acesta?
multumesc
buna ziua,
Anterior datei de 1.04.2001 am fost incadrat in grupa I,cu 75%.In 2011 am dat uzina in judecata si am obtinut grupa I cu 100%.
De la 1.04.2001 pana in 2008 cand am incetat activitatea,am avut conditii speciale.La casa pensiilor,nu imi asimileaza perioda anterioara lui 2001 la conditii speciale.Cui sa ma adresez?
Multumesc mult.
multumesc.O seara placuta va doresc.
intr-adevar.Procedura a fost urmata.Dupa 1.04.2001 am obtinut adeverinta cu conditi speciale.Cartea de munca a fost incheiata atunci in 2001(pana la obtinerea avizelor pt.incadrarea in conditii speciale cf.legii226) cu grupa I.