avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executor judecatoresc

Buna seara,
In urma unui contract de partaj voluntar facut cu multi ani in urma,as putea apela la un executor judecatoresc pentru granituire ,intrucat unchiul meu nu mai este de acord cu delimitarea terenului de care s-a folosit pana acum?
Cel mai recent răspuns: mpetrea2000 , utilizator 19:17, 8 Septembrie 2012
Daca aveti acel contract de partaj atunci se poate merge pe actiunea in granituire fara probleme .
Multumesc mult pentru raspuns.Actiunea de granituire la executor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire-dreptul la proprietate nicole852107 nicole852107 Buna ziua.In urma cu un an am gatat un proces de iesire din indiviziune constructii si teren.Cind credeam ca s-a gatat am aflat ca defapt nu mi s-a dat si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mpetrea2000 mpetrea2000 Buna seara, Tatal meu a facut acum 20 ani,un contract de partaj voluntar la notariat impreuna cu fratele sau,in urma decesului parintilor.Terenul ,amplasat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o nelamurire. in urma partajului voluntar am impartit ... EWDW EWDW Buna ziua. Am o nelamurire. In urma partajului voluntar am impartit terenul bunicii in trei loturi. Cel din mijloc este al meu cu o suprafata mult mai mica, ... (vezi toată discuția)