Buna ziua. Am o nelamurire. In urma partajului voluntar am impartit terenul bunicii in trei loturi. Cel din mijloc este al meu cu o suprafata mult mai mica, inscris la data respectiva in cartea funciara. Vecinul din stanga lotului meu a dat o declaratie notariala prin care dorea redimensionarea unor constructii de pe terenul sau. In urma acestei declaratii s-au reconfigurat toate loturile, avand pe hartie acceasi suprafata dar alte coordonate ( lateralele terenului meu sunt mult mai mici, totul este deplasat). Totul s-a modificat si in cartea funciara fara acordul meu. Vecinul din dreapta mai tarziu si-a facut proiect de casa pe noua modificare. Eu nu am stiut nimic pana cand unul dintre ei si-a delimitat lotul. (cel care nu a dat declaratia). Sunt in prezent in situatia de a nu-mi putea identifica terenul pentru ca eu nu am alte acte decat situatia de la partaj si noua carte funciara modificata cu care nu sunt de acord. Am renuntat sa comunic cu vecinii mei pentru ca unul dintre ei vrea sa faca remasurari si o noua configurare a terenului, iar celalalt recunoaste doar noua carte funciara. Dreptul meu de proprietate nu exista...eu nu doresc decat ce am in actul de partaj. Ce variante de a solutiona problema exista? Sper ca am fost suficient de clara in expunerea mea. Multumesc.
Granituire
danielasabo
Buna ziua ,am cumparat de la părinți cu clauza de uzufruct viager (pentru ei)un imobil casă și teren pe care eu l -am dezmembrat în Două Loturi vânzând ... (vezi toată discuția)