avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate claudio81

Activitate claudio81

Răspuns la discuția Adaugare Cod CAEN
Va multumesc de raspuns. Infara de cele 2 cereri de ce acte mai am nevoie? Multumesc anticipat
Buna ziua. Am PFA si trebuie sa adaug un COD CAEN respectiv cel pentru comercializare in standuri si piete. Am fost la registrul comertului sa intreb ce acte am nevoie, mi-au aruncat 2 cereri in fata si nimic mai mult. Ma puteti ajuta va rog cu mai multe detalii? Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția numere provizorii
Pai nici nu se punea problema acordarii de mai mult de 3 randuri. Domnul de la ghiseu era f calm maiu ales ca eram singurul lui "client"
Răspuns la discuția numere provizorii
abcdeadi a scris:

Vehiculului căruia i s-a acordat autorizaţie de circulaţie provizorie i se pot atribui succesiv, în aceleaşi condiţii, mai multe autorizaţii provizorii care nu pot cumula mai mult de 90 de zile, cu condiţia achitării tuturor taxelor şi tarifelor legale necesare înmatriculării, înainte de eliberarea următoarei autorizaţii.
Autorizaţia provizorie provizorie se acorda pe o perioada ce nu va depasi 30 zile.
Adica se pot lua 3 auturizatii de cate 30 de zile.

Buna ziua. In baza carei legi sau hotarari se pot elibera cele 3 randuri de numere provizorii? Intreb pentru ca eu astazi am procurat cel de al doilea set, pentru o masina impor germania, cu mare greutate si mi s-a spus sa-mi iau adio de la al 3-lea set. Le-am zis ca sunt in proces cu statul pentru taxa de poluare si au zis ca nu are nici o relevanta. Mie personal mi se pare o privare de drepturi. Multumesc anticipat